Oprykning til Fynsserien

Middelfart Skakklub er tilbage i Fynsserien! Det står klart efter sæsonens holdturnering er færdigspillet. Selv om vi det meste af sæsonen havde ligget bag Ejby Skakklub, fik vi ved fællesafslutningen overhalet Ejby og formåede samtidigt af holde Tårnet 2 bag os. Det krævede dog endnu en storsejr, for at dette kunne lykkedes. Vi vandt 6-2 over Frem 4, og selv om Tårnet vandt en endnu større sejr over Læseforeningen 4 med 7-1, og Ejby også hev en sejr hjem med 5-3 over Årslev, så blev det Middelfart der til sidst trak det længste strå. Slutstillingen blev 24½ point til Middelfart, mens både Tårnet 2 og Ejby sluttede på 24 point. Her afgjorde matchpointene at Tårnet 2 blev nr. 2 foran Ejby. Og nu skal Middelfart Skakklub altså prøve kræfter i Fynsserien endnu engang.