Klubmesterskab i lynskak
Nyheder 2013

Mandag den 25. november blev der afholdt det årlige klubmesterskab i lynskak i Middelfart Skakklub. Selv om kun seks medlemmer havde valgt at deltage, blev det alligevel en tæt og spændende affære. Spilletiden blev fastsat til 5 min. pr. mand pr. parti med i alt fem runder.

Brian lagde hårdt ud med fire gevinster på stribe, hvorimod de øvrige deltagere alle afgav et eller flere partier under vejs. I sidste runde lykkedes det Jacob at hente ind på Brian, og derfor måtte disse to ud i omkamp om titlen som årets klubmester i lynskak. Reglerne for omkampen blev aftalt til bedst af tre partier. Her vandt Brian det første parti, Jacob det andet, inden det hele så måtte afgøres i tredje og sidste parti. Her trak Brian det længste strå og kan derfor kalde sig for klubmester.

Slutstilling:

1.-2. Brian         4 point