Første Fredag 2014 - opdateret
Nyheder 2013

Kom og vær med i årets første turnering!

Middelfart Skakklub arrangerer den niende udgave af lynskakturneringen ”Første Fredag”. En turnering i en hyggelig atmosfære, hvor der er plads til alle, både dem som er skrappe til lynskak, og dem som deltager for hyggens skyld. Afhængig af deltagerantal tilstræber vi at spille 10-11 runder. Igen i år vil der være rundepræmie til den hurtigst færdige vinder. Turneringen finder sted

Fredag den 3. januar 2014 kl. 19.30

Spillested: Middelfart Skakklubs normale lokaler i Østergades Forsamlingshus, Østergade 33, Middelfart.

Indskud: 50 kr. for alle.

Præmier: Alt indskud går til præmier. Præmiestørrelser vil blive opslået undervejs i turneringen.

Tilmelding: ikke nødvendigt, da det er muligt at møde op og tilmelde sig inden kl. 19.15. Klubben ser dog gerne, at flest muligt tilmelder sig senest den 2. januar 2014 kl. 20.00, da det giver lidt tid til overblik og forberedelser. Mail til: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Deltagerliste

Første Fredag turneringen blev gennemført med 26 deltagere - se deltagerlisten. Turneringen var særdeles stærk besat. Således var der 8 deltagere over 2000 i rating. Fire tidligere vindere af turneringen stillede op (Carsten B. Friis, Kim Skaanning, Viggo B. Quist og Sven Judas), men alligevel skulle vinderen findes blandt debutanterne. Således blev det deltagerfeltets stærkeste spiller, som levede op til favoritværdigheden og gjorde (næsten) rent bord med 10 point ud af 11. Vinder blev FM Jwan Bakr fra Frem Skakklub. På de næste pladser fulgte Carsten Bank Friis med 9 point og Kim Skaanning med 8½ point.