Juleafslutning i Middelfart Skakklub - opdateret!
Nyheder 2010

Mandag den 20. december afholder Middelfart Skakklub juleafslutning, hvor vi starter med lidt mad m.m., inden der afholdes foredrag og simultanskak.

Tidligere verdensmester i korrespondanceskak Jørn Sloth har lovet at give et foredrag om bl.a. sin deltagelse ved Senior-VM i efteråret. Arrangementet afsluttes med lidt simultanskak, hvor Jørn Sloth spiller mod en række modstandere samtidigt.

Ønsker man at deltage i spisningen forud for foredraget m.v., er man velkommen til at tilmelde sig til Jacob, tlf. 61 99 44 31, senest søndag kl. 18. Deltagelse i spisningen koster 120 kr. og starter kl. 18.30. Foredraget starter ca. kl. 19.30. Her er der gratis adgang.

- - -

Jørn Sloth gjorde det onde ved de håbefulde fremmødte til simultanskakforestillingen ved juleafslutningen i Middelfart Skakklub. Efter et foredrag om begivenhederne omkring et Senior-VM afsluttede Jørn Sloth med at spille simultanskak mod 12 fremmødte modstandere. Jørn Sloth fejede al modstand væk og vandt flot 11½-½.

Klubmesterskab i lynskak
Nyheder 2010

Mandag den 13. december afholdte klubben det årlige klubmesterskab i lynskak. Desværre valgte kun 6 at stille op, men det forhindrede ikke overraskende resultater undervejs. Favoritten og forsvarende mester kunne dog hæve pokalen til sidst alligevel. 1. runde bød på overraskende sejre til Renny og Jørgen over henholdsvis Brian og Jacob. Renny kunne dog ikke følge det flotte resultat op i de efterfølgende runder, men Jørgen beholdt 1. pladsen helt frem til sidste runde. Her mødtes Brian og Jørgen i en direkte duel om mesterskabet. Brian vandt og er dermed stadig klubmester i lynskak med 4/5 point. Jørgen og Jacob delte 2. pladsen med 3/5 point.

Indbydelse til Første Fredag 2011

FØRSTE FREDAG

Kom og vær med i årets første turnering!

Middelfart Skakklub arrangerer den sjette udgave af lynskakturneringen ”Første Fredag”. En turnering i en hyggelig atmosfære, hvor der er plads til alle, både dem som er skrappe til lynskak, og dem som deltager for hyggens skyld. Afhængig af deltagerantal tilstræber vi at spille 10 runder. Igen i år vil der være rundepræmie til den hurtigst færdige vinder. Turneringen finder sted

Fredag den 7. januar 2011 kl. 19.30

Spillested: Middelfart Skakklubs normale lokaler i Østergades Forsamlingshus, Østergade 33, Middelfart.

Indskud: 50 kr. for alle

Præmier: ca. 125% indskud. Præmiestørrelser vil blive opslået undervejs i turneringen.

Tilmelding: ikke nødvendigt, da det er muligt at møde op og tilmelde sig inden kl. 19.15. Klubben ser dog gerne, at flest muligt tilmelder sig senest den 5. januar 2011 kl. 20.00, da det giver tid til overblik og forberedelser.

Deltagerliste:

18. Jørgen Mikkelsen, Middelfart Skakklub, 1424
  19. Leif Kristoffersen, Middelfart Skakklub, 1378
  20. Knud Erik Lindberg, Middelfart Skakklub, 1214

Pokalskak i Middelfart - ny opdatering!
Nyheder 2010

FSUs Pokalturnering går i gang i uge 45, og et af de første stævner afholdes i Middelfart den 8. november 2010. Foruden stævnet i Middelfart afholdes også et i Nyborg.

Ved Middelfart-stævnet vil følgende hold kæmpe om videre avancement i pokalturneringen: Middelfart II, Fe-drengene, Frem III, Frem IV, Nr. Aaby Junior I, Sydøstfyn II, Trekanten og Tårnspringeren II.

Middelfart I er oversidder i første runde og er således direkte videre til 2. runde i pokalturneringen.

Man er velkommen til at møde op i Østergades Forsamlingshus og følge kampene.

- - -

Middelfart II trak Tårnspringeren II i mandagens 1. runde i Pokalturneringen. Kampen endte 2-2, og der måtte derfor omkamp til. Her trak Tårnspringeren II desværre det længste strå og vandt 3-1. Læs mere her.

2. runde i Pokalturneringen spilles den 30. november i Indslev. Her er Middelfart I med.

- - -

I 2. runde i Pokalturneringen trak Middelfart I det stærke hold "Trekanten". Med en gennemsnitlig ratingforskel på over 600 var Middelfart I selvfølgelig oppe imod overmagten, og nederlaget blev da også det meget klare 0-4. Pokaleventyret for Middelfart Skakklub er dermed ovre for denne sæson, men vi er naturligvis at finde i Pokalturneringen 2011/2012. På gensyn!

Bymesterskab 2010

Her vises et af skak partierne fra bymesterskabet 2010