Generalforsamling

Middelfart Skakklub afholder ordinær generalforsamling mandag den 5. marts 2018 kl. 19:30 i Østergades Forsamlingshus. Dagsorden ifølge vedtægterne.

Holdkamp: Nr. Aaby 2 - Middelfart 4-4

Endnu en holdkamp er blevet spillet, og endnu engang endte kampen uafgjort. Kampen var præget af stor jævnbyrdighed. Næste kamp spilles mandag den 26. februar hjemme mod Frem 3.

Holdkamp: Middelfart - Odense 4-4

Mandag den 15. januar spillede Middelfart Skakklub holdkamp hjemme mod Odense. En på forhånd vanskelig kamp, hvor Middelfarts spillere ikke var favorritter på et eneste bræt. Trods dette gik Middelfart til sagen med krum hals, og indsatsen blev belønnet med et fornemt 4-4. Næste kamp spilles torsdag den 8. februar ude mod Nr. Aaby.

13. Første Fredag

Den traditionsrige lynskakturnering Første Fredag blev afholdt for 13. gang fredag den 5. januar 2018. Med 28 deltagere blev det en velbesøgt turnering, hvor der var flere overraskelser undervejs. Vinder af turneringen blev Kim Skaanning fra Evans. Turneringsresultater kan ses her.

Sæsonstart

Sæsonen for 2016/2017 er overstået, og vi er gået på en velfortjent sommerferie. Vi håber dog, at vi i løbet af sommeren kan vise skakken frem ved små arrangementer ved Kulturøen, Nytorv m.v. Sæsonen 2017/2018 starter mandag den 21. august 2017 i Østergades Forsamlingshus.